Σχετικά με το Blog

Σχετικά με το Blog

   Σας καλοσορίζω στο Thehealinggarden.gr , στον δικό μου κήπο της θεραπείας και  θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα τον αγαπήσετε και θα γίνει και ο δικός σας κήπος της θεραπείας.  Η αρχική ιδέα  μου για να κάνω το blog αυτό, είχε να κάνει  με την σχέση που έχω με την Ψυχολογία και το ενδιαφέρον μου σε όλες τις  ανθρωπιστικές επιστήμες που στόχο έχουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα στην ζωή μας. Επιπλέον  αγαπώ την επικοινωνία  και την δημιουργικότητα και όλα αυτά που δίνουν στην ζωή μας έναν αέρα αλλαγής και ανανέωσης .

Αυτό το blog εστιάζει σε θέματα  αυτογνωσίας, ψυχολογίας, mindfulness  και σχέσεων , φιλοδοξώντας να διαφωτίσει θέματα καθημερινά αλλά όχι εύκολα στην διαχείρηση τους,  και που μπορεί να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας . Η ψυχική μας ευεξία  και ισορροπία είναι πολύ σημαντικά θέματα στην ζωή μας και πιστεύω πως η  σωστή πληροφόρηση  και ταυτόχρονα η επικοινωνία  μπορεί να βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε την ζωή μας!
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα άρθρο  , μπορείτε να εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης του newsletter μας.
Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο www.thehealinggarden.gr
η Διαχειρίστρια του ιστότοπου,

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
error

Σας άρεσε το άρθρο? Διαδώστε το!!